Support iSeodesign

Mijn account is suspended / opgeschort, wat is dat en wat kan ik daar aan doen?

Een suspension oftewel opschorting van de dienst treed op als er nog een factuur openstaat die vervallen is.

Normaliter wordt de dienst direct stopgezet en door het systeem automatisch verwijdert, maar in de suspension modus geven we jou als klant de mogelijkheid om alsnog de openstaande factuur te voldoen en de dienst geactiveerd te krijgen.

Voor het heractiveren van uw account zijn kosten verbonden.
Zodra de betaling van de openstaande factuur door ons is ontvangen kun je een aanvraag doen om uw account te heractiveren.
De kosten hiervan bedragen € 59 exclusief BTW.
Na ontvangst betaling hiervan zal je account uiterlijk binnen 24 uur op actief gezet worden. Dit is een geautomatiseerd proces en daar hoef je verder geen handelingen meer voor te verrichten.

Indien je de dienst niet meer voort wil zetten dan verzoeken wij je deze via het Contact Ticket systeem op te zeggen.
Meer informatie over opzeggen kan je hierover ook terugvinden via de Categorie Administratie. Facturen die openstaan dienen nog wel voldaan te worden..

Let op: Als een (suspension modus) opschorting ingaat dan geldt dit voor het gehele account. Mocht je dus meerdere spaces / domeinen onder je account hebben staan dan zullen deze dus ook opgeschort worden.
Dat is wellicht vervelend omdat je voor die andere wellicht wel gewoon betaald heeft, maar het systeem maakt daar geen onderscheid in.
Het systeem ziet je als klant met een betalingsachterstand en zal derhalve de dienstverlening op je account volledig opschorten. Je dient hier dus rekening mee te houden en dus zelf zorg te dragen voor een tijdige betaling en/of opzegging van de betreffende dienst.

Artikel details

Artikel ID:
9
Categorie:
Beoordeling :

Gerelateerde artikelen